Uluğbey Ortaokulu

Belgegeçer : 0 312 351 87 60
WEB https://altindagulugbeyoo.meb.k12.tr
Adres : Uluğbey Mah. Kibar Ulu Caddesi No 8/A Altındağ / ANKARA
VİZYON : Uluğbey Ortakulunun misyon ve vizyonunu oluşturan temel değerleri; • Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Uluğbey Ortaokulunun belirlediği vizyonu; • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :
Saatler : Ders Başlama : 08:50 Ders Bitiş : 15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Sıhhıye köprüsü üzerinden siteler otobüs ve dolmuşları ile ya da ulus bentderesi dolmuş duraklarından siteler dolmuşları ile ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Uluğbey Mah. Kibar Ulu Caddesi No : 8/A Siteler
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 4 km.dir. İlçe merkezine uzaklık 3 km.dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :